top of page
L2

Fine-Art Fotoshoot 

Bedankt om interesse te tonen in deze fotoshoot! Hieronder geef ik je wat meer uitleg en de belangrijkste info mee.

Wat is het doel van de shoot?

ik wil samen met jou graag kunst maken.

Specifieker: zwart-wit naakt kunst, gebaseerd op de lijnen en vormen van het lichaam.

Zoals je kan zien in enkele voorbeelden hieronder hoeft dit niet volledig naakt te zijn. Zolang de kleding het beeld niet verstoort, is dit geen probleem. 

Z-5.jpg
N -05.jpg
b1.jpg

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we welk type foto’s je mooi vindt, of je naakt of in lingerie wilt poseren, wat je verwachtingen van de shoot zijn enzovoort. Dat kan aan de hand van voorbeelden die je zelf bezorgt of ik laat je mijn ideeënbord zien.

Ik werk op locatie bij jou thuis in een vertrouwde omgeving. Voor een extra kost kan ook een studio geregeld worden. Andere locaties kunnen uiteraard altijd besproken worden in overleg.

Concreet duurt een shoot meestal enkele uren. Zo is er genoeg tijd om ons niet te moeten haasten en kunnen we voldoende pauzes nemen tussenin. Ik pas me aan aan jouw wensen: je bepaalt zelf wanneer we de shoot afronden.

Ik vraag geen vergoeding voor naakt fotoshoots. Veel onervaren mensen worden afgeschrikt door een hoog bedrag, waardoor ze deze unieke belevenis mislopen. Ik geloof dat iedereen model kan zijn, en biedt daarom mijn diensten gratis aan. 

Achteraf krijg je de foto's digitaal opgestuurd. Uiteraard deel ik ze niet met anderen. Aangezien deze fotoshoot gratis is, vraag ik wel de toestemming om een selectie in mijn portfolio op te nemen. Welke beelden en hoeveel dit er zijn, kan je volledig zelf beslissen. Voor zowel jouw als mijn veiligheid vraag ik dan ook om een model release contract te tekenen. Je kan dit lezen via de link onderaan deze pagina.

Wie zoek ik?

Iedereen heeft een lichaam om trots op te zijn. Met de juiste belichting en poses zet ik jouw sterke punten in de verf. Reken op een ontspannen en aangename shoot.

 

Je hebt geen ervaring nodig. Ik begeleid je door je poses, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Alles kan en niets moet! Wil je graag iemand meenemen die je vergezelt, dat kan ook!

Ben je geïnteresseerd? Aarzel niet om me te contacteren!

Ben je geïnteresseerd? Aarzel niet om me te contacteren!

bottom of page